Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Η ΚΕΔ είναι υπαίτια για την μη αξιοποίηση της Οικοτουριστικής Μονάδας Καστανέων

Την απογοήτευσή του για τον τρόπο που χειρίστηκε η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου, πριν από δύο περίπου χρόνια, το θέμα της αξιοποίησης της Οικοτουριστικής Μονάδας στο παρόχθιο δάσος των Καστανεών, εξέφρασε ο πρώην δήμαρχος Βύσσας, Παναγιώτης Σιανκούρης.

Ο κ. Σιανκούρης, με συνεχείς επαφές που είχε με την ΚΕΔ είχε προσπαθήσει να ξεμπλοκάρει την υπόθεση του εγκαταλελειμμένου εδώ και επτά χρόνια έργου.
Όπως αποκάλυψε, είχε ζητήσει επίμονα από τη διοίκηση της εταιρίας να προχωρήσει σε διαγωνισμό για την ολοκλήρωση και εκμετάλλευση της Μονάδας, ωστόσο, όπως υποστήριξε ο κ. Σιανκούρης, η ΚΕΔ λειτούργησε υστερόβουλα, προκηρύσσοντας το διαγωνισμό με άκρως αποτρεπτικούς, για οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο επιχειρηματία, όρους.
«Ήθελαν να μας ξεφορτωθούν», σχολίασε χαρακτηριστικά ο πρώην δήμαρχος Βύσσας, ο οποίος δήλωσε επίσης ότι συντάσσεται με την «Πρωτοβουλία Πολιτών για την Οικοτουριστική Μονάδα και το Παρόχθιο Δάσος των Καστανεών», που στις 4 Σεπτεμβρίου διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας, μπροστά στην είσοδο της εγκαταλελειμμένης οικοτουριστικής μονάδας.
piazzadelpopolo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...