Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Ο παιδόφιλος του Facebook είχε και εγγόνια

Child PornographyImage via Wikipedia Η απόλυτη φρίκη… Παιδόφιλος είχε αναρτήσει στο προφίλ του στο Facebook δεκάδες φωτογραφίες με γυμνά αγόρια και κορίτσια, όμως το συγκλονιστικό είναι πως όλα τα αποτρόπαια και νοσηρά φωτογραφικά ενσταντανέ των ανηλίκων έχουν τραβηχτεί στην Ελλάδα! Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στη χώρα μας, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό.

Οι έρευνες των αντρών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχουν επικεντρωθεί πλέον στο να εντοπίσουν αυτά τα παιδιά και τις οικογένειές τους, ώστε να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες ο 55χρονος δράστης τράβηξε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες ή να ομολογήσει πού τις βρήκε. Επίσης, οι έμπειροι αστυνομικοί του τμήματος ερευνούν με μεγάλη σοβαρότητα το ενδεχόμενο ο 55χρονος αγρότης να έχει εμπλακεί ακόμα και σε υποθέσεις παιδεραστίας.
Αλλωστε, δεν είναι δυνατόν να μην ερευνηθεί το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος μέσω της σελίδας που είχε δημιουργήσει στο Facebook να «ψάρευε» ανήλικα αγόρια και κορίτσια, με τα οποία έρχονταν στη συνέχεια σε επαφή σε ραντεβού που ίσως κανόνιζε ο ίδιος.

H  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...