Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Καστοριά : Κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας ζήτησε η Ντ. Μπακογιάννη

Στην πρόταση της για τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής συνεργασίας επέμεινε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

«Την ώρα που η κυβέρνηση καθυστερεί και αποτυγχάνει και δεν έχει κανένα αποτέλεσμα στην οικονομική της πολιτική, ο κόσμος τρέμει για το τι τον περιμένει τον χειμώνα», είπε σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στην Καστοριά και πρόσθεσε: «Είναι η ώρα οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας να συνεργαστούν, να είναι αποτελεσματικές και να προχωρήσουν μπροστά για να βγάλουν τη χώρα από την κρίση. Το είπαμε πρώτοι, το λέμε συνέχεια το λέμε ξανά και σήμερα. Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας».

Είπε ότι ένα κόμμα μόνο του δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την κρίση και παρατήρησε: «Η Δημοκρατική Συμμαχία από την ημέρα της ιδρύσεως της, έχει κατηγορηματικά δηλώσει ότι αυτή η κρίση δεν αντιμετωπίζεται από ένα κόμμα μόνο. Αντιμετωπίζεται με τη συνεργασία όλων των πολιτικών δυνάμεων της χώρας. Σήμερα χρειάζεται να βάλουμε στην άκρη τις οποιεσδήποτε σκέψεις για κομματικό ή πολιτικό όφελος και να δούμε πως θα μπορέσει να ορθοποδήσει η Ελλάδα».

Σε ερώτηση αν προτείνει κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας πριν ή μετά τις εκλογές, απάντησε: «Είχα ελπίσει όταν συναντήθηκε ο κ. Παπανδρέου με τον κ. Σαμαρά ότι θα υπάρξει μία τέτοια κυβέρνηση συνεργασίας πριν από τις εκλογές. Πάντως είτε πριν θα γίνει με τη βούληση των υπευθύνων πολιτικών δυνάμεων είτε μετά τις εκλογές όπου θα την επιβάλλει η βούληση του ελληνικού λαού».
Αύριο η κ. Μπακογιάννη θα περιοδεύσει στο νομό Φλώρινας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...