Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Εφαρμογή του ασφαλιστικού προγράμματος «MEDIPlan Senior»

Aπό την INTERAMERICAN και στη Θεσσαλονίκη

Το καινοτόμο πρόγραμμα ασφαλιστικής κάλυψης υγείας για άτομα τρίτης ηλικίας «MEDIplan Senior» προωθεί η INTERAMERICAN και στη Θεσσαλονίκη, σε αποκλειστική συνεργασία με τις κλινικές του ομίλου Euromedica Γενική Κλινική, Κεντρική Κλινική και Κυανό Σταυρό.

Το «MEDIplan Senior» απευθύνεται σε μη ασφαλισμένους με άλλο πρόγραμμα υγείας της INTERAMERICAN που έχουν συμπληρώσει το 50στό έτος της ηλικίας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καλύψεις χωρίς κόστος ή με σημαντικές εκπτώσεις στα εξωτερικά ιατρεία των τριών κλινικών (πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας) για επισκέψεις γενικής ιατρικής, διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις με εκπτώσεις, καθώς και πακέτα προληπτικού ελέγχου (οστεοπόρωσης, καρδιολογικό, πρόληψης καρκίνου κ.ά.) με ιδιαίτερα μειωμένο κόστος. Ακόμη, το «MEDIplan Senior» περιλαμβάνει τις καλύψεις της προσωπικής (άμεσης ιατρικής) βοήθειας INTERAMERICAN, με υγειονομική μεταφορά και ιατρικές συμβουλές.

Με το πρόγραμμα αυτό, η INTERAMERICAN σε συνεργασία με τις κλινικές του ομίλου Euromedica προτείνει λύσεις σε μια αυξανόμενη συνεχώς, λόγω της δημογραφικής γήρανσης του πληθυσμού, αγορά πού αντιμετωπίζει υψηλό κόστος και σοβαρές δυσκολίες για της φροντίδα της υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...