Γιορτή γεύσεων και αρωμάτων
φιλοδοξεί να αποτελέσει το Φεστιβάλ Γαστρονομίας που «μαγειρεύεται» στη
Θεσσαλονίκη από τις 4 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου. Το Φεστιβάλ
διοργανώνουν η αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού του δήμου
Θεσσαλονίκης, η «15η Biennale Νέων Δημιουργών της Ευρώπης και της
Μεσογείου» και ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης.
Το...
φαγοπότι ξεκινάει με τη δράση «Gastronomy: 9 νέοι chef μαγειρεύουν» (4
με 6 Νοεμβρίου, Αποθήκη 13 στο Λιμάνι), οπότε και εννέα νέοι chef θα
φέρουν το κοινό πιο κοντά στα εδέσματα από τις ιδιαίτερες πατρίδες τους
(Λίβανος, Ιταλία, Ισπανία, Παλαιστίνη, Κόσσοβο, Άγιος Μαρίνος).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!