Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Θεσσαλονίκη: Υπό κατάληψη τα γραφεία της Εταιρίας Ύδρευσης και Αποχέτευσης

Σε κατάληψη των γραφείων της Εταιρίας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, επί της οδού Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη, προχώρησαν από τις 6 το πρωί οι εργαζόμενοι στην ΕΥΑΘ, διαμαρτυρόμενοι για την ιδιωτικοποίηση της επιχείρησης, αλλά και για την ένταξή τους στο ενιαίο μισθολόγιο.Η κινητοποίηση θα λήξει στις 2.30 μετά το μεσημέρι.

«Η ένταξη των εργαζομένων της ΕΥΑΘ στο ενιαίο μισθολόγιο σημαίνει την κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας μας, ενώ με αυτήν την κίνησή της η κυβέρνηση έρχεται σε αντίθεση με τα λεγόμενά της, ότι οι εισηγμένες εταιρείες δεν θα θιγούν», δηλώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων της εταιρείας και εκπρόσωπος των εργαζομένων στο διοικητικό συμβούλιό της, Δημήτρης Βασιλειάδης.

Στο μεταξύ, με τη σημερινή τους κατάληψη στα γραφεία της ΕΥΑΘ, οι εργαζόμενοι της εταιρείας σταματούν και το διαγωνισμό που έτρεχε και αφορά την αποκατάσταση βλαβών στο δίκτυο αποχέτευσής της, ύψους 1 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τον κ. Βασιλειάδη.

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας, σύμφωνα με τον κ. Βασιλειάδη θα προχωρήσουν και αύριο σε κατάληψη των γραφείων της εταιρείας της ΕΥΑΘ, προκειμένου να φρενάρουν και τον άλλο διαγωνισμό που τρέχει για την αποκατάσταση βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης της επιχείρησης, ύψους 1,2 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...