Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Κινητοποιήσεις των συνταξιούχων στη Θεσσαλονίκη

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Αυγούστου η συνεδρίαση του ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ «η Ενότητα» στα γραφεία της (κτίριο ΕΚΘ, 3ος όροφος, γρ.4) με θέμα τις κινητοποιήσεις των συνταξιούχων ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα που σχεδιάζει η κυβέρνηση στα πλαίσια του γνωστού πακέτου μέτρων των 11,5 δις που θα εξαθλιώσουν ακόμη περισσότερο τους συνταξιούχους (βλέπε φορομπηχτικά μέτρα -μείωση συντάξεων - δραματική κατάσταση στην Υγεία και στο φάρμακο με τον ΕΟΠΥΥ κλπ) και αποφασίστηκαν οι παρακάτω κινητοποιήσεις:

1. Γενική Συνέλευση του Σωματείου την Τρίτη 28 Αυγούστου 2012 και ώρα ΙΟ πμ στο ΕΚΘ. Θα ακολουθήσει πορεία και συγκέντρωση στον ΕΟΠΥΥ (Αριστοτέλους 19).

2. Ενημερωτικές εξορμήσεις των Συνταξιούχων όλων των Ταμείων στα πλαίσια της ΣΕΑ (Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα), την Πέμπτη 23/8/2012 στις ΙΟ πμ στα ΚΑΠΗ του Δήμου Συκεών και την ίδια ώρα στα ΚΑΠΗ του Δήμου Καλαμαριάς, τη Δευτέρα 27/08/2012 στις ΙΟ πμ στα ΚΑΠΗ του Δήμου Αμπελοκήπων, Εύοσμου και στα ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης στις οδούς Χαριλάου, Μπότσαρη και Παπάφη, την Τρίτη 4/9/2012 στις ΙΟ πμ στα ΚΑΠΗ των Δήμων Σταυρούπολης και Πολίχνης.

3. 24ωρη κινητοποίηση όλων των συνταξιούχων μπροστά στον ΕΟΠΥΥ (Αριστοτέλους 19), την Πέμπτη 6 Σεπτέμβρη όπου θα εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για την άθλια κατάσταση στην Υγεία και στο Φάρμακο και θα απαιτήσουν δυναμικά την ανάκληση των σκληρών μέτρων που πλήττουν όλους τους ασφαλισμένους.

4. Συμμετοχή όλων των συνταξιούχων στα πλαίσια της ΣΕΑ στο παλλαϊκό Συλλαλητήριο της ΔΕΘ που διοργανώνει το ΠΑΜΕ το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη στις 6 το απόγευμα στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...