Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Κινητοποιήσεις της Λαϊκής Επιτροπής Καλαμαριάς

Η συνάντηση και  τοποθετήσεις που έγιναν στη σημερινή συγκέντρωση της Λαϊκής Επιτροπής Καλαμαριάς στα γραφεία Κιου 25 Καλαμαριά.. Ανέδειξαν  σημαντικές πλευρές των προβλημάτων.

 Αποφασίστηκε  η δράσης μας το επόμενο διάστημα για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λαϊκές οικογένειες να είναι…

Παρασκευη 24/8 στις 8.00μ.μ (μπροστά στο πολιτιστικό στο πεζόδρομο)εξόρμηση με υλικό - κάλεσμα του κόσμου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δευτέρα 27/8             Ώρα 8.30 μ.μ για το θέμα της ιδιωτικοποίησης της τουριστικής Μαρίνας  Αρετσου..
Σαββατο 25/8 στις 8.00 μ.μ(στην είσοδο της πλαζ) εξόρμηση ενημέρωση του κόσμου για την ιδιωτικοποίηση της Μαρίνας της Αρετσου στην πλαζ και την παραλία..
Δευτερα 27/8 στις 8.30 μ.μ στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (Γραφεία Πλατεία Σκρα)Για παρέμβαση στο θέμα της ιδιωτικοποίησης της Μαρίνας της Αρετσους .Η μαζική συμμετοχή όλον μπορεί να αποτρέψει αυτό το έγκλημα που πάει να γίνει εδώ στην Καλαμαριά..
Τριτη 28/8 στις 10.00 π.μ Γ/Σ του σωματείου συνταξιούχων ενάντια στην απόφαση της συγκυβέρνησης για περικοπές στις συντάξεις-Προγραμμα  κινητοποιήσεων….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...