Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Η Λαϊκή Επιτροπή Καλαμαριάς καταγγέλλει

"Η Λαϊκή Επιτροπή Καλαμαριάς καταγγέλλει το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Φοίνικα που αρνήθηκε να παραχωρήσει την αίθουσα του Συλλόγου για την πραγματοποίηση ανοικτής συγκέντρωσης – ενημέρωσης των κατοίκων της συνοικίας του Φοίνικα" αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση και επισημαίνεται:

"Η προγραμματισμένη συγκέντρωση, για σήμερα Πέμπτη 15 Νοέμβρη στις 6 το απόγευμα, είχε σκοπό να ενημερώσει αλλά και να οργανώσει την πάλη αντίστασης ενάντια στα βάρβαρα μέτρα που εξαθλιώνουν την ήδη υποβαθμισμένη ζωή των κατοίκων του Φοίνικα.

Το κτήριο που στεγάζεται ο Πολιτιστικός Σύλλογος δεν είναι ιδιοκτησία του, αλλά έχει παραχωρηθεί από την Δημοτική αρχή για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής. Αντ΄ αυτού τα μέλη του Δ.Σ. έκριναν σκόπιμο να μην παραχωρήσουν την αίθουσα στη Λαϊκή Επιτροπή, χωρίς να υπάρχει προγραμματισμένη άλλη εκδήλωση, χρησιμοποιώντας ως αιτιολογία «ότι η αίθουσα δεν διατίθεται για πολιτικές και κομματικές συγκεντρώσεις» .

Είναι γνωστό σε όλους τους κατοίκους του Φοίνικα ότι ο εν λόγω σύλλογος λειτουργεί ως παραμάγαζο της Δημοτικής αρχής (ΠΑΣΟΚ) .

Παρόλα αυτά η συγκέντρωση της Λαϊκής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε κανονικά στο πεζοδρόμιο έξω από την κλειδωμένη αίθουσα του συλλόγου, είχε ανταπόκριση από τον κόσμο της περιοχής όπου διατρανώθηκε η αγωνιστική διάθεση ενάντια στις πολιτικές που τσακίζουν τις φτωχιές και άνεργες οικογένειες του Φοίνικα και αποδοκιμάστηκε η στάση των υπευθύνων του Πολιτιστικού Συλλόγου?.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...