Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

Γερμανός Πρόξενος στη Θεσσαλονίκη: Οι εργαζόμενοι στο Δήμο να έρθουν στη Γερμανία να ενημερωθούν

Η προοπτική επίσκεψης μιας αντιπροσωπείας εργαζομένων του δήμου Θεσσαλονίκης στη Γερμανία, προκειμένου να ενημερωθούν πάνω σε εργασιακά και αναπτυξιακά ζητήματα που απασχόλησαν τη γερμανική κοινωνία, συζητήθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε ο Γερμανός Πρόξενος στη Θεσσαλονίκη, Wolfgang Hoelscher - Obermaier, με τον αντιδήμαρχο Αστικού Σχεδιασμού, Πολεοδομίας και Δικτύων, Ανδρέα Κουράκη.

Κατά τη συνάντηση, ο Γερμανός Πρόξενος εξέφρασε τη διαρκή επιθυμία της γερμανικής κυβέρνησης, για την υποστήριξη της προσπάθειας που κάνει η Ελλάδα για μεταρρυθμίσεις και ανάπτυξη και την κατανόησή του για τη σοβαρότητα των επιπτώσεων που επιφέρει η τρέχουσα οικονομική κατάσταση στους εργαζομένους και ειδικότερα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η συνάντηση έγινε παρουσία και εκπροσώπων του Ιδρύματος Heinrich Boell, από το Βερολίνο και τη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα. Το Ίδρυμα Heinrich Boell είναι οργανισμός πολιτικού προβληματισμού, με διεθνές δίκτυο εθελοντών και εμπειρογνωμόνων, που προάγει θέματα οικολογίας, αειφορίας, ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δημοκρατίας και σχετίζεται πολιτικά με το Κόμμα των Πρασίνων στη Γερμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...