Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Έκοψαν το ρεύμα σε σπίτια και καταστήματα του Δενδροποτάμου.


Εν μέσω αντιδράσεων και εντάσεων από κατοίκους του Δενδροποτάμου Θεσσαλονίκης, συνεργεία εργολάβων της ΔΕΗ προχώρησαν στη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από σπίτια και καταστήματα τής περιοχής, λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών προς την Επιχείρηση.

Τα συνεργεία «έκοψαν» επίσης το ρεύμα από κολώνες της ΔΕΗ, με τις οποίες είχαν συνδεθεί κάτοικοι, των οποίων τα νοικοκυριά δεν ηλεκτροδοτούνταν λόγω προγενέστερης διακοπής.

Η παρουσία των συνεργείων προκάλεσε την έντονη αντίδραση κατοίκων του Δενδροποτάμου, που, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, προπηλάκισαν τους εργαζόμενους, εις εκ των οποίων τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι από ρήψη αντικειμένου.

Στην περιοχή κλήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα και να συνεχίσουν το έργο τους τα εργολαβικά συνεργεία. Από την Αστυνομία δεν αναφέρθηκαν συλλήψεις.

Να σημειωθεί ότι στον Δενδροπόταμο ζουν περίπου 3.000 κάτοικοι, η συντριπτική πλειονότητα των οποίων είναι Ρομά, ενώ είναι μία από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές τής Θεσσαλονίκης με υψηλούς δείκτες ανεργίας και εγκληματικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...