Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Θεσσαλονίκη: Τον έπιασαν με πέντε κιλά χασίς στο αυτοκίνητο

Χρειάστηκαν να παλέψουν με έναν 44χρονο έμπορο ναρκωτικών για να καταφέρουν να τον συλλάβουν, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κιλκίς που τον ακολουθούσαν βήμα προς βήμα περιμένοντας να επέμβουν όταν θα παρέδιδε τα περίπου πέντε κιλά χασίς που μετέφερε με το αυτοκίνητό του!

Η παρακολούθηση έφτασε ως τη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, όπου ο δράστης είχε ραντεβού με έναν συνεργό του ο οποίος τον περίμενε πάνω σε μια μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού για να αγοράσει το εμπόρευμά του. Μόλις, όμως, εμφανίστηκαν οι άνδρες της Ασφάλειας, ο άγνωστος άνοιξε το γκάζι και τράπηκε σε φυγή! Αλλά και ο μεταφορέας προσπάθησε να ξεφύγει από τα χέρια τους χτυπώντας με χέρια και πόδια, ώσπου τελικά ακινητοποιήθηκε.

Στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του 44χρονου βρέθηκαν σάκοι με συνολικά τέσσερα κιλά και 718,4 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς που του άσκησε δίωξη για κατοχή, μεταφορά και πώληση ναρκωτικών και αντίσταση κατά της αρχής, ενώ ο συνεργός του αναζητείται.
 
Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...