Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Ναταλία Δραγούμη: Ο Παντής μου χάρισε το iPhone και όχι ο Δημητριάδης

Εμμένει στις αρχικές δηλώσεις της η Ναταλία Δραγούμη πως το επίμαχο iPhone της το χάρισε ο ίδιος ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Παντής, ενώ διαψεύδει ουσιαστικά τους ισχυρισμούς του τελευταίου ότι δέχτηκε και χρυσαφικά.

Σε δηλώσεις της πριν από μία εβδομάδα η κυρία Δραγούμη υποστήριξε ότι ο αντιπρύτανης του Αριστοτελείου της είχε κάνει αυτό το δώρο ως συμβολική πράξη αβροφροσύνης. Στη συνέχεια, ο κ. Παντής την διέψευσε υποστηρίζοντας ότι το iPhone το είχε χαρίσει εν αγνοία του ιδρύματος, ο κ. Γιώργος Δημητριάδης, που ήταν μέχρι πρότινος διευθυντής του καταστήματος εμπορικών ειδών του ΑΠΘ «Λογότυπος».
Ο αντιπρύτανης για τον οποίο διενεργείται προκαταρκτική εξέταση με παραγγελία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Ευάγγελου Μπακέλα, υποστηρίζει ότι ο ίδιος είχε ζητήσει να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση με το iPhone της ηθοποιού μόλις υπέπεσε στην αντίληψή του.

Ωστόσο, τον αντιπρύτανη διαψεύδει με νέες της δηλώσεις στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» η Ναταλία Δραγούμη η οποία λέει ότι «το iPhone μου το έδωσε ο αντιπρύτανης. Σας το είπα και την προηγούμενη Κυριακή» και συνεχίζει: «Το κινητό μου το δώρισε ο κ. Παντής και όχι ο κ. Δημητριάδης».

Παράλληλα, η γνωστή ηθοποιός διαψεύδει τους ισχυρισμούς του Αντιπρύτανη ότι δέχτηκε και δώρο χρυσαφικά αξίας 800 ευρώ από τον κ. Δημητριάδη με χρέωση και πάλι του Λογοτύπου: «Δεν έχει καμία βάση αυτό που λέει ο αντιπρύτανης ότι δηλαδή πήρα δώρο από τον κ. Δημητριάδη χρυσαφικά αξίας 800 ευρώ. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

Αλαλούμ και για την 40άρα τηλεόραση

Αντίστοιχο μπέρδεμα επικρατεί και με την 40'' 3D τηλεόραση που φαίνεται να παρέλαβε στο σπίτι του ο Γιάννης Παντής, με χρέωση πάντα του ΑΠΘ. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ο Δημητριάδης προσπάθησε να τον παγιδεύσει και γι' αυτό παρέδωσε την τηλεόραση (και ένα DVD player) στην οικία του. Όπως λέει, τρεις μέρες αργότερα, ο ίδιος ζήτησε να απομακρυνθεί ο εξοπλισμός από το σπίτι του, πράγμα που έγινε τελικά ένα μήνα μετά.

Τον ισχυρισμό του κ. Παντή διαψεύδει όμως ο κ. Δημητριάδης ο οποίος σε αναφορά που παρέδωσε στη Σύγκλητο την προηγούμενη εβδομάδα, υποστηρίζει ότι ο ίδιος παρέδωσε προσωπικά την τηλεόραση και το DVD player στο σπίτι του αντιπρύτανη και μάλιστα του ζητήθηκε να κατεβάσει «την παλιά τηλεόραση μάρκας Philips ασημί χρώματος κάτω στην αποθήκη» και να τοποθετήσουν στη θέση της «την καινούρια τηλεόραση, την οποία συνδέσαμε με το home cinema και το DVD». Σύμφωνα τον κ. Δημητριάδη όταν ολοκλήρωσε την τοποθέτηση δέχτηκε «νέα κλήση από τον κ. Παντή ο οποίος μας ευχαρίστησε για τον κόπο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...