Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Απαγωγή οικογένειας με τρόπο... σατανικό - Υπνώτισαν μάνα, πατέρα και γιο με τον καφέ που τους προσέφεραν!

- Η απαγωγή της Χαλκιδικής εκτελέστηκε σε δύο δόσεις με τους δράστες να έχουν υπολογίσει τα πάντα
- Τους ''κέρδισαν'' με το χαμόγελο και την ευγένειά τους και κανείς δεν φανταζόταν τα όσα θα ακολουθούσαν
- Όταν ξύπνησαν δεμένοι, είδαν το πραγματικό πρόσωπο των απαγωγέων που ζητούσαν λύτρα
- Δύο μεγάλα λάθη των απαγωγέων έφεραν συλλήψεις και αποκαλύψεις, για μια υπόθεση που συγκλονίζει...


Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς η υπόθεση απαγωγής τριμελούς οικογένειας Ρώσων στη Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής. Ενός άνδρα 51 ετών, της συζύγου του 43 ετών και του 17χρονου γιου τους. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη δύο Ρώσων 37 και 41 ετών και ενός 35χρονου από το Καζακστάν, που ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της απαγωγής.Οι δράστες ζητούσαν από τους τρεις Ρώσους να καταβάλουν λύτρα ύψους 5 εκ. ευρώ για να τους απελευθερώσουν. Όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο 41χρονος δράστης παρέλαβε στις 27 Ιουλίου από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης με αυτοκίνητο τον 51χρονο πατέρα της οικογένειας, δήθεν για να τον μεταφέρει σε ξενοδοχείο στα Νέα Μουδανιά.

Τον οδήγησε όμως σε σπίτι, σε οικισμό στη Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής όπου του πρόσφερε καφέ και νερό στο οποίο είχε υπνωτικό και στη συνέχεια με ένεση τον κοίμισε. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο 41χρονος έπεισε την 43χρονη σύζυγο και τον 17χρονο γιο του θύματος να τον ακολουθήσουν. Τους μετέφερε από το ξενοδοχείο στο ίδιο σπίτι που βρισκόταν ήδη ο 51χρονος και τους κοίμισε με τον ίδιο τρόπο!

Την επόμενη μέρα ο δράστης ζήτησε από τον 51χρονο να του καταβάλει το χρηματικό ποσό των 5.000.000 ευρώ ως λύτρα για να τους απελευθερώσει. Προηγουμένως είχε αφαιρέσει από το θύμα 3.000 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα και πιστωτικές κάρτες εξαναγκάζοντας τον 51χρονο να του αποκαλύψει τον κωδικό pin της μιας κάρτας.
Οι απαχθέντες εκμεταλλευόμενοι την απουσία του 41χρονου δράστη και την απροσεξία 35χρονου που τους επιτηρούσε κατάφεραν να ελευθερωθούν και να ενημερώσουν τις αστυνομικές αρχές. Οι αστυνομικοί της Χαλκιδικής μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένες ενέργειες συνέλαβαν την Κυριακή, 29 Ιουλίου τους τρεις δράστες.
Στην κατοχή του 41χρονου, εγκέφαλου της ομάδας που σχεδίασε την απαγωγή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε κινητά τηλέφωνα, 205 ευρώ και 61.300 ρούβλια και μεγάλος αριθμός φαρμακευτικών ουσιών σε υγρή και στερεά μορφή (χάπια) άγνωστης δραστικής ουσίας, τα οποία εστάλησαν για εργαστηριακή εξέταση.
Επιπλέον από υπάλληλο αεροπορικής εταιρείας βρέθηκαν σε χώρο του αεροδρομίου «Μακεδονία» διάφορα προσωπικά έγγραφα και το χρηματικό ποσό των 100.000 ρουβλίων που ανήκουν στα θύματα της απαγωγής. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...