Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Ο αντιπρύτανης με το iPhone χάρισε και στον εαυτό του μια 40άρα 3D τηλεόραση

Εμβρόντητη είναι η κοινή γνώμη αλλά και η ακαδημαϊκή κοινότητα από τις χτεσινές αποκαλύψεις για το πανάκριβο iPhone που έκανε δωράκι ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Παντής, στην Ναταλία Δραγούμη.

Επιπλέον, όμως ο ανοιχτοχέρης αντιπρύτανης παρήγγειλε για τον εαυτό του και μια 40άρα ψηφιακή τηλεόραση μαζί με DVD player χρεώνοντας τα και πάλι στις...λειτουργικές ανάγκες του Αριστοτελείου.

Ειδικότερα σύμφωνα με τιμολόγιο-δελτίο αποστολής του καταστήματος Λογότυπος, με αριθμό 667, φαίνεται ότι ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ, κ. Παντής, λίγες μέρες μετά το iPhone-δωράκι στην ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη και συγκεκριμένα στις 6 Απριλίου 2012 (αυτή είναι η ημερομηνία του τιμολογίου) παρέλαβε μια πανάκριβη τηλεόραση τεχνολογίας LED 3D 40 ιντσών καθώς και ένα DVD player, αμφότερα της εταρείας Samsung.

H συνολική αξία της αγοράς ήταν 837,24 ευρώ, το τιμολόγιο κόπηκε στον κωδικό του ΑΠΘ με επωνυμία «ΑΠΘ-Λειτουργικές ανάγκες» αλλά όπως γράφει στις παρατηρήσεις, η παραλαβή έγινε στο σπίτι του αντιπρύτανη στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε το τιμολόγιο:


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...