Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Θεσσαλονίκη:''Τυφλός'' με δεξιοτεχνία στο παρκάρισμα -Πήρε 26.000€ από το δημόσιο!

Ο 60χρονος που έπαιρνε επίδομα τυφλότητας, έβλεπε όπως θα διαπιστώσετε, κάτι παραπάνω από καλά!

Όλα ξεκίνησαν από μία καταγγελία γνωστού του 60χρονου, που ανέφερε ότι ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης, έβλεπε μια χαρά και παρόλα αυτά, έπαιρνε επίδομα τυφλότητας. Οι άνδρες του ΣΔΟΕ άρχισαν να τον παρακολουθούν το τελευταίο διάστημα και διαπίστωσαν πως ο 60χρονος πάρκαρε με ιδιαίτερη άνεση το αυτοκίνητό του.

Μάλιστα όπως είπαν οι άνδρες του ΣΔΟΕ στον εισαγγελέα, «σε μία από τις περιπτώσεις που είδαν στάθμευσε το αυτοκίνητο του σ' ένα χώρο μήκους 4,5 μέτρων τη στιγμή που το αυτοκίνητο που οδηγούσε έχει μήκος 4,1 μέτρα»!

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ο «τυφλός» κατηγορείται ότι τα τελευταία 4,5 χρόνια εισέπραξε παράνομα από το δημόσιο συνολικά πάνω από 26.000 ευρώ. Ο εισαγγελέας, άσκησε εις βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, απάτη και ηθική αυτουργία σε ψευδή βεβαίωση και τον παρέπεμψε ν' απολογηθεί στον ανακριτή.
Δικογραφία όμως για ψευδή βεβαίωση σχηματίζεται και εις βάρος γιατρού του νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ» ο οποίος φέρεται ότι γνωμοδότησε, ώστε να δοθεί το επίδομα τυφλού στο συγκεκριμένο άτομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...