Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Χωρίς θερινό ωράριο τα φαρμακεία στη Θεσσαλονίκη

  Μπορεί να έχουμε φτάσει στην καρδιά του καλοκαιριού, αλλά τα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης αγνοούν  ακόμα τι θα πει θερινό ωράριο.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι οι δήμοι που έχουν επιληφθεί μέσω Καλλικράτη τα ωράρια των φαρμακείω, δεν έχουν εκδώσει απόφαση περί θερινού ωραρίου και κατά συνέπεια ο Σύλλογος δεν έχει το δικαίωμα να εκδώσει ανάλογους πίνακες εφημερευόντων για το χρονικό διάστημα από 15/7 έως 15/8.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, ένα φαρμακείο μπορεί να παραμείνει κλειστό κάποιο ή κάποια απογεύματα χωρίς προαπαιτούμενη άδεια και χωρίς κίνδυνο επιπτώσεων, εφ’ όσον φυσικά δεν εφημερεύει.

Όσο για το ωράριο παραμάνει αυτό που είχε υπογραφεί προσωρινά τον Ιανουάριο από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. «Συνεχίζουμε κανονικά με το ωράριο του Ιανουαρίου και αναμένουμε τις εξελίξεις», επισημαίνει στοREDAERT ο πρόεδρος του ΦΣΘ Διονύσης Ευγενίδης. Όπως δήλωσε δεν υπάρχουν προς το παρόν ιδιαίτερα προβλήματα, ωστόσο πρέπει, όσον αφορά το δήμο Θεσσαλονίκης, να υπάρξει άμεση ανακοίνωση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Σε επικοινωνία του REDALERT με τον αντιδήμαρχο Αστικού Σχεδιασμού και πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Ανδρέα Κουράκη, το θέμα αναμένεται να τεθεί προς συζήτηση στη συνεδρίαση της Επιτροπής την ερχόμενη Πέμπτη. «Αυτή τη στιγμή επεξεργάζομαι το ζήτημα και θα το θέσω στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής την Πέμπτη, έτσι ώστε να βρεθεί άμεσα λύση στο θέμα», είπε χαρακτηριστικά.
redalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...