Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

"Αγνοούνται" απορριμματοφόρα και μηχανήματα έργων από το δήμο Θεσσαλονίκης

Στην αναζήτηση απορριμματοφόρων και μηχανημάτων έργων που έχει μεν στην κατοχή του αλλά υποτίθεται ότι είχαν πάει για απόσυρση, βρίσκεται ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Κάποια, μάλιστα, από αυτά φέρονται να χρησιμοποιούνται για ιδιωτικές εργασίες σε νησί ενώ ο δήμος, αν και δεν τα έχει στη διάθεση του, συνεχίζει να πληρώνει γι' αυτά κανονικά. Όσον αφορά τα σκουπιδιάρικα, για κάποια υπήρξαν αποφάσεις στο παρελθόν να παραχωρηθούν δωρεάν σε διάφορους δήμους της χώρας και για κάποια άλλα όχι.

Ακόμα πάντως και αν θέλει να τα αποσύρει ο δήμος, θα πρέπει πρώτα να τα βρει, κάτι που θεωρείται πολύ δύσκολο. Κι αυτό διότι οι δήμοι στους οποίους είχαν παραχωρηθεί, συνενώθηκαν με άλλους στο πλαίσιο του "Καλλικράτη".

"Πρόκειται για μηχανήματα που είναι ασφαλισμένα από τον δήμο Θεσσαλονίκης και για τα οποία υπάρχουν φάκελοι ότι βρίσκονται προς απόσυρση. Ωστόσο, αντί να έχουν αποσυρθεί, τα μηχανήματα αυτά έχουν... φύγει κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εκτός των ορίων της πόλης, για να χρησιμοποιηθούν προφανώς για διάφορες ιδιωτικές δουλειές" δήλωσε ο αντιδήμαρχος Θανάσης Παππάς.

Πηγή: makthes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...