Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ξάνθη: Τι να σπουδάσω;

Ημέρα σταδιοδρομίας- Career day, ένα σεμινάριο για τους στόχους και το μέλλον των νέων θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη. Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 11.00 πμ., στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων ΑΞΙΟΝ.

 Η Ημέρα σταδιοδρομίας - career day, είναι μια προσφορά του ΑΞΙΟΝ προς τους μαθητές σε συνεργασία με τους συμβούλους σταδιοδρομίας της Orientum. Στην εκδήλωση οι μαθητές και οι γονείς τους θα έχουν όλες τις πληροφορίες για τις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και τα επαγγέλματα στο χώρο εργασίας. 

Θα ενημερωθούν για τα επαγγελματικά δικαιώματα των τμημάτων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ και θα έχουν χρήσιμες πληροφορίες για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού τους δελτίου. Απευθύνεται κυρίως σε μαθητές Λυκείου αλλά και Γυμνασίου, σε γονείς αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν πλήρως για τα Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας. 

Η βασική θεματολογία της εκδήλωσης είναι: Πως επιλέγω σχολή ,Πως επιλέγω κατεύθυνση, Πρόγραμμα Σπουδών των Σχολών, Επαγγελματικά Δικαιώματα Σχολών, Μεταπτυχιακά Προγράμματα Προοπτικές της κάθε σχολής. Εισηγητής θα είναι ο: Μιχαλούλης Σπύρος Managing Director-Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, MSc. Οικονομολόγος, με μετ/κο στη Συμβουλευτική και Επαγγελματικό Προσανατολισμό Παν. Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...