Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

5η Kid & Fun Η μεγαλύτερη γιορτή για το παιδί.

12-19 Σεπτ 2010 στο Περίπτερο 16
Μετά την μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων διοργανώσεων Kid & Fun, διοργανώνεται φέτος για πρώτη φορά στο επίκεντρο της 74ης ΔΕΘ , από τις 12 έως τις 19 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, η 5η Kid & Fun, μια μεγάλη ψυχαγωγική και εκθεσιακή γιορτή για παιδιά. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο πολυθέαμα που απευθύνεται σε παιδιά μέχρι δώδεκα ετών, στους γονείς τους αλλά και σε ευρύτερο κοινό.

4 σκηνές παράλληλων εκδηλώσεων και 18 πρωτότυπα δημιουργικά εργαστήρια στο Περίπτερο 15, της ΔΕΘ μας περιμένουν για πρωτότυπηψυχαγωγία και βιωματική εκπαίδευση. Παράλληλα, επιχειρήσεις και φορείς πουασχολούνται με το Παιδί θα μας ενημερώσουν για τις δραστηριότητές τους.

Το πρόγραμμα της φετινής, 5η Kid &Fun περιλαμβάνει κορυφαίεςψυχαγωγικές εκδηλώσεις, ακροβάτες, παραμύθια, μουσική, χορό,κουκλοθέατρο, με καλλιτέχνες και ομάδες από την Ελλάδα και διάφορα μέρη τουκόσμου, μεγάλους παιδότοπους, πάρκα παιχνιδιών καθώς και πρωτότυπα
διασκεδαστικά και εκπαιδευτικά εργαστήρια.

Η Kid & Fun, πιστεύει απόλυτα στους αυριανούς πολίτες και δίνει μεγάλη βαρύτητα στη διαπαιδαγώγησή τους και στην ευαισθητοποίησή τους σταμεγάλα κοινωνικά θέματα με ψυχαγωγικό τρόπο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...