Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Σε δίκη, για συκοφαντική δυσφήμιση, ο πρώην πρόεδρος και ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Helexpo

Για συκοφαντική δυσφήμιση παραπέμπονται να δικαστούν στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ο πρώην πρόεδρος της Helexpo AE, Αριστοτέλης Θωμόπουλος, και ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ίδιας εταιρίας, Θέμης Καρτσιώτης.

Σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης που δημοσιεύτηκε σήμερα, και οι δύο αντιμετωπίζουν την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμησης με αφορμή ένα δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από τη ΔΕΘ στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου.

Ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΘ ΑΕ, Δημήτρης Μπακατσέλος, σε ομιλία του είχε υποστηρίξει ότι το χρέος της αδελφής εταιρίας Helexpo προς τη ΔΕΘ ΑΕ, κυρίως από τα μισθώματα των εκθεσιακών χώρων, ανέρχεται σε 10 εκατ. ευρώ και εξέφραζε την ελπίδα ότι το θέμα θα διευθετηθεί.

Ακολούθως, η Helexpo AE εξέδωσε δελτίου Τύπου, με το οποίο ανέφερε ότι «η κερδοφορία της ΔΕΘ οφείλεται σε εικονικά τιμολόγια αυθαίρετων δήθεν απαιτήσεων από την Helexpo».

Όπως αναφέρεται στο σημερινό βούλευμα, «τα τιμολόγια δεν ήταν εικονικά, ούτε τα είχε εκδώσει η ΔΕΘ ΑΕ αυθαίρετα, αλλά αφορούν πραγματικές απαιτήσεις αυτής κατά της Helexpo».

Σύμφωνα με το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου, η Helexpo οφείλει στη ΔΕΘ μισθώματα για τα ακίνητά της, με το ύψος των μισθωμάτων αυτών να προσεγγίζουν τα 11 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...