Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Νέα δυναμική παρέμβαση στη ΔΕΗ Καλαμαριάς


Νέα δυναμική παρέμβαση στη ΔΕΗ Καλαμαριάς υποκατάστημα Πόντου πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η ΛΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ. Απαίτησε να σταματήσει αμέσως η απάνθρωπη στάση της ΔΕΗ να κόβει το ρεύμα σε χιλιάδες οικογένειες ανέργων, χαμηλοσυνταξιούχων, χαμηλόμισθων και χωρίς όρους και προϋποθέσεις, να επανασυνδεθεί το ρεύμα σε κάθε λαϊκή οικογένεια που δεν έχει να πληρώσει. 

"Αποτελεί εγκληματική πράξη, - λέει σε ανακοίνωσή της - την ίδια ώρα που εφοπλιστές, βιομήχανοι, μια χούφτα πλουτοκράτες έχουν μόνο στην Ελβετίας 600δις ευρώ, να βρίσκονται οι ληστεμένες λαϊκές οικογένειες στο σκοτάδι, στο κρύο και στην απόγνωση. Είναι ξεκάθαρο, ότι κανένας εργαζόμενος δεν μπορεί να αποδεχτεί αυτή την κατάσταση. Γι’ αυτό απαιτούμε:

Τώρα, παύση κάθε ενέργειας διακοπής ρεύματος σε χιλιάδες οικογένειες ανέργων, χαμηλοσυνταξιούχων, χαμηλόμισθων.
Διαγραφή των χρεών που αφορούν στις προσαυξήσεις και τα πρόστιμα λόγω αδυναμίας πληρωμής του ρεύματος.
Άμεση επανασύνδεση σε όσες οικογένειες έχει κοπεί το ρεύμα χωρίς καμία επιβάρυνση.
Άμεση αποσύνδεση του χαρατσιού από τον λογαριασμό της ΔΕΗ.
 
Τώρα που μονοπώλια, κυβέρνηση, ΕΕ θέλουν να μας μετατρέψουν σε δούλους του 21ου αιώνα, χωρίς ρεύμα, νερό και τροφή, με μισθούς πείνας και τρομοκρατημένους από την εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής, τώρα είναι που πρέπει να οργανωθούμε μέσα στα συνδικάτα, στις λαϊκές επιτροπές και στις επιτροπές αγώνα, γιατί μόνο το οργανωμένο και συνειδητά πειθαρχημένο εργατικό λαϊκό κίνημα, δυνατό σαν γροθιά μπορεί να τσακίσει τα αφεντικά και τα μαντρόσκυλα τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...