Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011

Β.Παπαγεωργόπουλος: Ένα μέτρο χτυπούσε το ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ και αυτό δεν τόλμησε να το πάρει η Κυβέρνηση!

Με την ευκαιρία της εξαγγελίας από την Κυβέρνηση νέων δυσβάστακτων οικονομικών μέτρων και την μη πάταξη του λαθρεμπορίου και του παραεμπορίου ο κ.Β.Παπαγεωργόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση...

«Ένα μέτρο χτυπούσε το ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ και αυτό δεν τόλμησε να το πάρει η Κυβέρνηση!

Την μείωση δηλαδή της τιμής του πετρελαίου κίνησης στο επίπεδο της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης.

Με την ενέργεια αυτή η Κυβέρνηση και θα έδινε ένα καίριο χτύπημα στο λαθρεμπόριο πετρελαίου που γίνεται καθημερινά μπροστά στα μάτια της και θα εισέπραττε πολύ περισσότερα από ότι εισπράττει σήμερα εξ’ αιτίας ακριβώς της πάταξης της φοροδιαφυγής με το ισχυρό μήνυμα που θα εξέπεμπε σε όλη την Ελληνική Κοινωνία η ενέργειά της αυτή.

Δεν ακολουθεί όμως τον δρόμο αυτόν.

Προτιμά να φορολογεί τον πολίτη των 400 ευρώ και να μην αγγίζει τον λαθρέμπορο των δισεκατομμυρίων.

Όπως αφήνει ελεύθερους αυτούς που ασκούν το ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ μπροστά στα ελεγκτικά όργανα του Κράτους και μπροστά στους νόμιμους επαγγελματίες τους οποίους οδηγεί στο κλείσιμο των επιχειρήσεών τους.

Τα βλέπει όλα αυτά ο Λαός που συνθλίβεται από τα καινούργια μέτρα της Κυβέρνησης και τον καταλαμβάνει κυριολεκτικά το αίσθημα της απόγνωσης.

Πότε αλήθεια η Κυβέρνηση θα αντιληφθεί ότι ο στόχος δεν είναι ο απλός πολίτης, αλλά οι λαθρέμποροι, οι ασκούντες ελευθέρως παραεμπόριο και οι «νομίμως» φοροδιαφεύγοντες;»--
http://papageorgopoulos.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...