Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΕΞΩΣΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ !!!

Ο “Εξώστης”, το παλαιότερο δωρεάν διανεμόμενο έντυπο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα επιστρέφει και πάλι δυναμικά! Το ιστορικό free press της Θεσσαλονίκης τυπώθηκε για πρώτη φορά στις 13 Νοεμβρίου 1987 από τον Τάσο Μιχαηλίδη. Από τότε πέρασαν σχεδόν 25 χρόνια και ο “Εξώστης” σε εβδομαδιαία βάση φέρνει τη Θεσσαλονίκη στο προσκήνιο της πρωτοπορίας. Με σημαντικά πρόσωπα της πόλης να στελεχώνουν την ομάδα του περιοδικού και με κείμενα καυστικά και φυσικά με πλήρη ενημέρωση σχετικά με όσα γίνονται στην πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και στην ευρύτερη περιφέρεια η έκδοση του “Εξώστη” αποτελεί την εβδομαδιαία αναζήτηση και συνήθεια κάθε υποψιασμένου αναγνώστη.

Όμως οι εξελίξεις στην χώρα μας αναγκάζουν το μεγάλο αυτό εγχείρημα να κάνει μια παύση και να αποσυρθεί για λίγο. Και έτσι απλά, αποφασίζουμε να πάρουμε στα χέρια μας την κατάσταση και να ξανατυπώσουμε τον “Εξώστη” με τεράστιο σεβασμό προς το παρελθόν και μεγάλη λαχτάρα για το μέλλον.

Ο “Εξώστης” επανακυκλοφορεί στις 15 Σεπτεμβρίου και θα είναι κοντά σας κάθε Πέμπτη. Το έντυποι απευθύνεται σ’ ένα ευρύ αναγνωστικό κοινό που ψάχνει να ενημερωθεί για το τι γίνεται στην πόλη του και καλύπτει το φάσμα των κοινωνικών και πολιτιστικών δράσεων. Διανέμεται δωρεάν σε 20.000 αντίτυπα από 400 σημεία διανομής στο κέντρο και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, κατά κύριο λόγο επιχειρήσεις εστίασης, ψυχαγωγίας και διασκέδασης, καθώς και από όλους τούς χώρους πολιτισμού της Θεσσαλονίκης.

Η θεματολογία του περιλαμβάνει συνεντεύξεις και θέματα με πρόσωπα και γεγονότα της πόλης, παρουσίαση και ανάλυση της πολιτιστικής επικαιρότητας (θέατρο, μουσική, αρχιτεκτονική, εικαστικά, βιβλίο), ειδικό ένθετο για τον κινηματογράφο, τις δράσεις πολιτιστικών ομάδων και έναν πλήρη οδηγό για την διασκέδαση ενώ παράλληλα τα πιο ενεργά πρόσωπα της πόλης αναλαμβάνουν τις μόνιμες στήλες του «Εξώστη».

Αναζητήστε τον “Εξώστη” από σήμερα και κάθε Πέμπτη σε κάθε γωνιά της Θεσσαλονίκης!

Facebook: exostisfreepress Twitter: @exostis_press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...