Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Με Smartphones & Mobile Internet η WIND στη ΔΕΘ



Ισχυρή παρουσία και φέτος έχει η WIND Ελλάς στην 76η ΔΕθ ως χορηγός του αφιερώματος E-GAMING HIGH-TECH που θα αναπτυχθεί στο κεντρικότερο περίπτερο του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου (Περίπτερο 15).

Η έκτη συνεχόμενη συμμετοχή της WIND στη ΔΕΘ, τη βρίσκει στο χώρο της τεχνολογίας και του E-GAMINGνα παρουσιάζει στο περίπτερό της μια μεγάλη γκάμα Smartphone συσκευών καθώς και προγραμμάτων καρτοκινητής ιδανικά για όσους θέλουν να κάνουν χρήση mobile internet.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάζουν ζωντανά τις συσκευές ενώ κάθε μέρα της διοργάνωσης δύο τυχεροί θα κερδίζουν smartphone τελευταίας τεχνολογίας. Στο περίπτερο θα γίνονται επίσης ταυτοποίησεις καρτοκινητής τηλεφωνίας με δώρο επιπλέον χρόνο ομιλίας από τη WIND.

Στο χώρο του αφιερώματος E-GAMING HIGH-TECH θα γίνουν επίσης οι πρώτες παρουσιάσεις και δοκιμές παιχνιδιών της σαιζόν 2011-2012 ((Pro- Evolution Soccer 2012, FIFA 2012, κ.α.), τουρνουά παιχνιδιών και διαγωνισμοί με διαδραστική συμμετοχή παικτών και επισκεπτών, καθώς το Ε-Gaming φιλοδοξεί να εδραιωθεί ως το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός βιντεοπαιχνιδιών στη χώρα.

Στο πλαίσιο του αφιερώματος αλλά και της ενημερωτικής εκστρατείας Kid@safety, Internet, κινητό και παιδί η WIND θα συνεργαστεί με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ. ΑΣ., η οποία με εισηγητή τον επικεφαλής της Διεύθυνσης κ. Μανώλη Σφακιανάκη, θα πραγματοποιήσει στο χώρο του περιπτέρου εκπαιδευτικά σεμινάρια για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου.

Στόχος της παρουσίας της επίλεκτης ομάδας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο περίπτερο της WIND είναι η διαδραστική επικοινωνία με νέους και με γονείς για την ασφαλή χρήση στο διαδίκτυο με έμφαση στο cyberbullying, τα Mέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον εθισμό καθώς και τους τρόπους προφύλαξης και αντιμετώπισης.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου (και ώρες 12:00, 17:00 και 20:00) με ελεύθερη είσοδο για όλους τους επισκέπτες της έκθεσης ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα παρακολουθήσουν live stream μέσω της ιστοσελίδας www.kidsarsafety.gr.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...