Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Οι Θρύλοι του Kung Fu στη Θεσσαλονίκη!


Για άλλη μια φορά η ομάδα μοναχών «Shaolin» επισκέπτεται τη χώρα μας, αυτή τη φορά στο πλαίσιο περιοδείας τους θα επισκεφτούν την πόλη μας και θα βρίσκονται στις 22 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών για άλλη μια μοναδική παράσταση με τίτλο «Shaolin Legend» προκειμένου να «μαγέψουν» ξανά κοινό και κριτικούς.

Πετάνε στον αέρα, εντυπωσιάζουν με τα σπαθιά τους, σπάνε πέτρες στο σώμα ή το κεφάλι τους, ακουμπάνε τα σώματά τους πάνω σε λόγχες και όλα αυτά σε μια κατανυκτική ατμόσφαιρα με αναμμένα κεριά και εντυπωσιακά σκηνικά! Δεκαπέντε μέλη από την αυθεντική ομάδα μοναχών «Shaolin» ταξιδεύουν και πάλι από τον ναό τους στην Κίνα προς την Ευρώπη για να αφήσουν άναυδο το κοινό με τα κατορθώματά τους!

Η ιστορία μιλάει για τους μοναχούς που δίνουν ζωή όπως η γη, υποχωρούν όπως το νερό, μαστιγώνουν όπως ο αέρας και καίνε όπως η φωτιά. Το βάρος του σώματος ξεπερνιέται, δεν υπάρχει ανασταλτικός παράγοντας ανάμεσα στις σκέψεις και τις κινήσεις, φτερωτά βέλη πιάνονται στον αέρα και η διάβαση πάνω από το νερό ή μέσα από την φωτιά δεν είναι πια μυστήριο. Ίσως είναι για μας μυστήριο ακόμη και στον 21ο αιώνα, αλλά όχι για την παραδοσιακή γνώση.

Οι λάτρεις των θεαματικών και άκρως εντυπωσιακών παραστάσεων αλλά και εκείνοι της τέχνης του Kung Fu θα βιώσουν την ατμόσφαιρα των ταινιών "Τίγρης και δράκος", 'Ήρωας", "Ιπτάμενα στιλέτα" ή ακόμα και το "Kill Bill" σε μια υπερπαραγωγή που έπεισε τα Universal Studios να ετοιμάσουν ένα εντυπωσιακό dvd αφιερωμένο σε αυτούς αλλά και τις μεγάλες εφημερίδες παγκοσμίως να γράψουν διθυραμβικά σχόλια για αυτή την παγκοσμίως γνωστή ομάδα.
spnews.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...