Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Αντιδράσεις των κατοίκων της Ξάνθης -Το πένθος στο facebook και η πρωτοβουλία των ταξί

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στην Ξάνθη μετά από το στυγερό έγκλημα που έγινε στην πόλη με δράστη ένα κάτοικο, γνωστό των αρχών για την εγκληματική του δράση τα τελευταία χρόνια και με θύμα μία 34χρονη γυναίκα. 

Ήδη πολλοί κάτοικοι της πόλης έχουν ανεβάσει στα προφίλ τους στο facebook μαύρες εικόνες σε ένδειξη πένθους για τη δολοφονίας της νεαρής γυναίκας. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του group των Παλαιών Φωτογραφιών της Ξάνθης.

Την ίδια ώρα με έκτακτη ανακοίνωση η διοίκηση των Ράδιο Ταξί Ξάνθης λίγες ώρες μετά τη φρικτή δολοφονία της 34χρονης Ζωής Δαλακλίδη, απευθύνει έκκληση προς τους οδηγούς να περιμένουν τους πελάτες να μπουν με ασφάλεια στο σπίτι τους και στη συνέχεια να αναχωρούν.

Η ανακοίνωση των Ράδιο Ταξί Ξάνθης:

«Κάνουμε έκκληση προς όλους τους συναδέλφους μας λόγω της ραγδαίας αύξησης της εγκληματικότητας, και του σημερινού δυσάρεστου συμβάντος που συνέβη στην πόλη μας.
Όλοι οι συνάδελφοι που εκτελούν διαδρομές ιδίως κατά τις νυχτερινές ώρες, μετά την αποβίβαση των πελατών από το ταξί να περιμένουν για λίγο τους πελάτες μας ώστε να εισέλθουν εις την είσοδο της οικίας τους και μετά να αποχωρεί το ταξί από το σημείο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...