Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Φαρ Ουεστ η Τσιμισκή !

Θρασύτατη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν τρεις κακοποιοί. Ο ένας μάλιστα πυροβόλησε στον αέρα για να εκφοβίσει τους υπαλλήλους.

Οι τρεις φαίνεται ότι θαμπώθηκαν τόσο πολύ από την βιτρίνα του γνωστού κοσμηματοπωλείου που δεν υπολόγισαν ούτε στιγμή ότι βρίσκεται στην οδό Τσιμισκή, στο κεντρικότερο και ίσως στο πιο φυλασσόμενο σημείο της Θεσσαλονίκης.

Αργά το απόγευμα οπλισμένοι με πιστόλια οι τρεις κακοποιοί, σταμάτησαν με το κλεμμένο αυτοκίνητό τους ακριβώς έξω από το κατάστημα, φόρεσαν κουκούλες και εισέβαλαν με προτεταμένα τα όπλα για να ακινητοποιήσουν τους υπαλλήλους.

Ο ένας από τους ληστές δεν δίστασε μάλιστα να πυροβολήσει στον αέρα για εκφοβισμό, παρά το γεγονός ότι οι δύο υπάλληλοι ήταν ήδη τρομοκρατημένοι στη θέα των όπλων.

Οι κακοποιοί έβαλαν βιαστικά σε μια τσάντα δεκάδες πανάκριβα κοσμήματα, χρυσαφικά και ρολόγια και αμέσως μετά βγήκαν τρέχοντας για να διαφύγουν.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που κινητοποιήθηκαν αμέσως κατάφεραν να εντοπίσουν το κλεμμένο αυτοκίνητο λίγα οικοδομικά τετράγωνα πιο κάτω αλλά οι δράστες το είχαν ήδη εγκαταλείψει.

Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, οι τρεις ληστές αναμίχθηκαν με τους περαστικούς και κατάφεραν να διαφύγουν ανενόχλητοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...