Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Μαραθώνια με 113 θέματα θα είναι η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα

Πολύωρη και ενδιαφέρουσα αναμένεται η τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Θεσσαλονίκης πριν τις θερινές διακοπές, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 18 Ιουλίου, στις 14.00. Τα θέματα που περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη είναι συνολικά 113.

Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν η εισήγηση της ειδικής επιτροπής για τα θέματα των οίκων ανοχής, ο ορισμός των προϋποθέσεων για την παραχώρηση ειδικών θέσεων στάθμευσης και η έγκριση του προγράμματος των 46ων Δημητρίων, ύψους 290.000 ευρώ.

Το δημοτικό συμβούλιο πρόκειται επίσης να τοποθετηθεί στο θέμα της επικαιροποίησης του Ρυθμιστικού Σχεδίου Θεσσαλονίκης, ενώ θα συζητηθεί επίσης το θέμα της επιβολή προστίμων για την τοποθέτηση πινακίδων σε κτίρια (3η).

Στο μεταξύ, ο αντιδήμαρχος ανάπτυξης και διαχείρισης οικονομικών πόρων, Χασδάι Καπόν, πρόκειται να παρουσιάσει το νέο σχέδιο διαχείρισης των αποθηκών του δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η παρουσίαση της μελέτης βιωσιμότητας για τη Δημοτική Εταιρία Πληροφόρησης, Θεάματος και Επικοινωνίας. (TV100 και FM100).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...