Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Συμβολική κατάληψη της Εγνατίαςστην Κομοτηνή από τους οδηγούς Ταξί

Σε συμβολική κατάληψη του δυτικού κόμβου της Εγνατίας Οδού στην Κομοτηνή, προχώρησαν το πρωί της Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011, οι ιδιοκτήτες οδηγοί ταξί της Κομοτηνής, αντιδρώντας στα νέα μέτρα της κυβέρνησης για την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους.

Η κατάληψη μία ώρα, χωρίς να προκαλέσει κυκλοφοριακό πρόβλημα στην περιοχή και χωρίς να χρειαστεί ή επέμβαση της Αστυνομικής Διεύθυνσής Ροδόπης. Οι κινητοποιήσεις των οδηγών Ταξί συνεχίζονται και αυτή την στιγμή με συμβολική κατάληψη της κεντρικής Πλατείας Κομοτηνής και του ηρώου της πόλης.
Από την πλευρά του υπουργείου μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη αντίδραση. Το πρωί έγινε άτυπη σύσκεψη στο υπουργείο και συνεργάτες του Γιάννη Ραγκούση τόνιζαν ότι ο διάλογος έχει ήδη ξεκινήσει με τη συνάντηση που είχε ο υπουργός πριν από περίπου 10 μέρες με τους ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους και είναι υπό επεξεργασία.
«Από τη συνάντηση του υπουργού με τους αυτοκινητιστές μέχρι σήμερα δεν έχει αλλάξει τίποτα, η απελευθέρωση θα προχωρήσει κανονικά όπως έχει ανακοινωθεί και ο διάλογος θα αφορά την εφαρμογή των κανόνων» πρόσθεταν οι συνεργάτες του υπουργού.
piazzadelpopolo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...