Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Tαξί : Απεργία διαρκείας σε όλη την Ελλάδα - Aποχώρησαν από το αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Απεργία διαρκείας ξεκινούν από αύριο οι ιδιοκτήτες ταξί σε όλη την Ελλάδα, εκτός και αν ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Ραγκούσης, ικανοποιήσει το αίτημά τους να συναντηθεί μαζί τους και να αποσύρει το νομοσχέδιο που προβλέπει απελευθέρωση του ήδη κορεσμένου κλάδου των ταξί σε όλη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένων της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.

Περίπου 800-1.000 ιδιοκτήτες ταξί που είχαν συγκεντρωθεί με τα οχήματά τους στην άκρη της δεξιάς πλευράς στον κόμβο του αεροδρομίου «Μακεδονία», πίσω από τα φανάρια του αεροδρομίου,, αποχώρησαν ειρηνικά. «Σταθμεύσαμε τα οχήματα στην άκρη στη δεξιά πλευρά πίσω από τα φανάρια του αεροδρομίου ώστε να μην ενοχλούμε τα διερχόμενα αυτοκίνητα και κατόπιν προχωρήσαμε πεζή, διανύοντας απόσταση δύο χιλιομέτρων, μέχρι το σταθμό αφίξεων του αεροδρομίου, και διαμαρτυρηθήκαμε μπροστά στο σημείο, όπου είναι η πιάτσα των ταξί» δήλωσε στο agelioforos.gr ο πρόεδρος του Ραδιοταξί «Λευκός Πύργος», Αθανάσιος Μαυρίδης. «Τα οχήματα παρατάχθηκαν σε δύο λωρίδες, σχηματίζοντας μια ουρά δύο χιλιομέτρων» πρόσθεσε ο κ. Μαυρίδης.

«Πάγιο αίτημά μας είναι η συνάντηση με τον υπουργό», πρόσθεσε ο κ. Μαυρίδης, υπενθυμίζοντας ότι από αύριο προχωράνε οι ιδιοκτήτες ταξί σε όλη την Ελλάδα σε απεργία διαρκείας μέχρι να γίνει αποδεκτό το αίτημά τους από την κυβέρνηση.

Οι ιδιοκτήτες των ταξί στη Θεσσαλονίκη σκοπεύουν να προχωρήσουν σε νέες κινητοποιήσεις μετά και από τη σημερινή συνεδρίασή τους το απόγευμα. Αύριο στις 08.00 το πρωί θα συναντηθούν στο Σωματείο τους που βρίσκεται στον οδικό άξονα Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών, κοντά στο Praktiker.
www.agelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...