Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν χιλιάδες προϊόντα «μαϊμού»

English: Nike Zoom Elite 2
 (Photo credit: Wikipedia)

Χιλιάδες παράνομα προϊόντα «μαϊμού» κατασχέθηκαν από τη δημοτική αστυνομία Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της Ξηροκρήνης. Κατά τη διάρκεια της έρευνας στον αποθηκευτικό χώρο, που πραγματοποιήθηκε σήμερα τις μεσημεριανές ώρες, βρέθηκαν συνολικά 3197 προϊόντα που αποτελούν απομιμήσεις γνωστών εταιριών (NIKE, PRADA, LOUIS VUITTON, ARMANI, GUCCI, CHANEL κ.τ.λ.) και συγκεκριμένα : 314 πορτοφόλια, 445 ζώνες, 15 ρολόγια χειρός, 2355 ζεύγη γυαλιών ηλίου, 16 θήκες γυαλιών ηλίου και 52 είδη καλλυντικών.

Τα παράνομα προϊόντα, που προορίζονταν για διάθεση από μικροπωλητές στο κέντρο της πόλης, κατασχέθηκαν, καταμετρήθηκαν, και θα καταστραφούν σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

«Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την αποτελεσματική καταπολέμηση του παραεμπορίου, τόσο στο Ιστορικό Κέντρο όσο και σε άλλες περιοχές της πόλης, θα συνεχιστούν οι επιχειρήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας για τον εντοπισμό παράνομων προϊόντων απομίμησης», ανέφερε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη, Καλυψώ Γούλα.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...