Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Συνελήφθη καταζητούμενος στη Θεσσαλονίκη

Στη σύλληψη ενός 44χρονου αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις αρχές της Βουλγαρίας, προχώρησαν έπειτα από... πολυήμερες έρευνες οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης.

Ο 44χρονος, που κατηγορείται για τις κακουργηματικές πράξεις της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και της διάπραξης ληστειών, συνελήφθη σε διαμέρισμα στην περιοχή των Διαβατών, στο πλαίσιο επιχείρησης της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδος Θεσσαλονίκης και αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα βρέθηκαν μεταξύ άλλων ένα υποπολυβόλο, ένα πιστόλι, γεμιστήρες με φυσίγγια, αλεξίσφαιρα γιλέκα και εξαρτήματα διάρρηξης κλειδαριών.

Στο διαμέρισμα βρέθηκαν και τρεις ομοεθνείς του 44χρονου και συγκεκριμένα δύο άνδρες και μία γυναίκα, οι οποίοι και συνελήφθησαν για την από κοινού κατοχή των όπλων και για υπόθαλψη εγκληματία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ ενημερώθηκε σχετικά και η προξενική αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...