Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Ξάνθη: Οδηγός πήρε το ΙΧ άλλου γιατί το πέρασε για δικό του!

Θα μπορούσε να είναι σκηνή από κωμική ταινία αλλά συνέβη στην πραγματικότητα. Οδηγός πήρε το αυτοκίνητο άλλου, γιατί το πέρασε για δικό του. Το περιστατικό συνέβη... απόγευμα, μεσοβδόμαδα, στην Ξάνθη και προκάλεσε περισσότερο ευθυμία παρά εκνευρισμό αφού δεν υπήρχε κακή πρόθεση.

Δύο οδηγοί είχαν παρκάρει τα οχήματά τους σχεδόν το ένα πίσω από το άλλο στην περιοχή της Μεσολογγίου, στην Ξάνθη. Μάλιστα δεν επρόκειτο για κάποιο συνηθισμένο ασημί ή μαύρο χρώμα αλλά για πράσινα ΙΧ , μάρκας toyota, σύμφωνα με τους αυτόπτες. O ένας από τους δύο έκανε το λάθος να το αφήσει με το κλειδί επάνω στη μηχανή και έφυγε. Ο άλλος οδηγός, επιστρέφοντας βιαστικά δεν μπήκε στο δικό του αλλά στο ξένο ΙΧ, που ήταν ανοιχτό και είχε τα κλειδιά στη μηχανή. Έβαλε μπρος και έφυγε , χωρίς να καταλάβει ότι πήρε ξένο αμάξι.

Λίγο μετά, ο άλλος πρωταγωνιστής της ιστορίας κατάλαβε τι είχε γίνει και ότι κάποιος πήρε κατά λάθος το αμάξι του. Ειδοποίησε μάλιστα και την Αστυνομία, αλλά φαίνεται ότι δεν χρειάστηκε. 10 λεπτά αργότερα, ο αφηρημένος οδηγός επέστρεψε στο σημείο που είχε πάρει το ΙΧ, αφού κατάλαβε ότι το αμάξι που οδηγούσε ήταν ξένο !

Η ιστορία έληξε εκεί και αυτό που άφησε ήταν μάλλον γέλιο παρά ανησυχία, για το λάθος των δύο οδηγών που μπέρδεψαν τα αμάξια τους.
xanthipress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...