Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Νίκος Νικολόπουλος: Συνάντηση με εργαζόμενους της kavala oil και πυρήνα φοιτητών

Με εκπροσώπους των εργαζομένων  της KAVALA OIL, ήρθε σε επαφή ο συντονιστής του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος Νίκος Νικολόπουλος. Στην συνάντηση ήταν παρόντα και τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής των ΑΝΕΛ Καβάλας Κ. Τζιδημόπουλος, Γ. Χαρπαντίδης, Γ. Τζελέπης, Χρ. Ζουμπουλίδης, Ν. Ασλάνης, Φ. Καλένης και Λ. Τσίγκα.
Τον τ. Υφυπουργό Εργασίας ευχαρίστησε  ο πρόεδρος των εργαζομένων Μ. Κελαιδάκης. για τις συχνές παρεμβάσεις του στην  καθώς και για την προσπάθεια για την συνέχιση της ομαλόρρυθμης λειτουργίας της kavala oil, που αξιοποιεί τον εθνικό μας πλούτο, το πετρέλαιο.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης με τους εκπροσώπους των εργαζομένων ο Νίκος Νικολόπουλος μεταξύ άλλων είπε: “Η Κυβέρνηση όφειλε να έχει προχωρήσει στην ανακήρυξη της ΑΟΖ, όπως και με γρηγορότερους ρυθμούς την έρευνα και εκμετάλλευση των κρυμμένων στις θάλασσες μας υδρογονανθράκων.
Έχουν πει πολλοί, ότι είμαστε ένα φτωχό κράτος. Τεράστιο ψέμα! Όσοι το υποστηρίζουν, είτε είναι ενσυνείδητοι ψεύτες, είτε δεν ξέρουν και δεν καταλαβαίνουν που πατούν και πού βρίσκονται.
Εμείς πιστεύουμε ότι η Ελλάδα είναι ένας τόπος γεμάτος πλούτο. Ανεκμετάλλευτο πλούτο. Και ο πλούτος δεν προέρχεται μόνο από τις φάμπρικες, τις μεγάλες και μικρές εμπορικές δραστηριότητες ή τον τουρισμό. Πλούτος μας είναι η δύναμη της ίδιας της ελληνικής γης.
Ανεκμετάλλευτος πλούτος είναι φυσικά και αυτά που κρύβουν στα σπλάχνα τους, η ελληνική η και οι ελληνικές θάλασσες.
Ο ορυκτός πλούτος, που ποτέ δεν αξιοποιήθηκε σε αυτή την χώρα και τώρα μπορεί να μας  δώσει τεράστιες δυνατότητες  για νέα ανάπτυξη και μάλιστα, σε πολύ σύντομο χρόνο”.

Με ανεξόφλητα τιμολόγια η εταιρεία εισπράττει εκατομμύρια ΦΠΑ”

Εξάλλου οι εργαζόμενοι ζήτησαν  από τον Αχαιό πολιτικό να αναδείξει  στην Βουλή την καταγγελία  εις  βάρος της “μητρικής” εταιρείας, που ενώ έχει ένα πλήθος εκκρεμοτήτων και υποχρεώσεων σε ασφαλιστικούς  οργανισμούς, εργαζόμενους κ.α. εισπράττει από επιστροφή ΦΠΑ, πολλά εκατομμύρια ευρώ, χωρίς καν να έχει εξοφλήσει τα τιμολόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...