Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Βραβείο στην Turkish Airlines για αύξηση του τουρισμού στη Θεσσαλονίκη

Ο Διευθυντής της Turkish Airlines Utku Yazan, βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκη  Βύρωνα Θεολόγη για την ενίσχυση της ανάπτυξης του τουρισμού στη Θεσσαλονίκη.

Η Turkish Airlines προβάλει ενεργά την πόλη της Θεσσαλονίκης ως προορισμό σε όλον τον κόσμο. Απόδειξη είναι ότι από τους 230 προορισμούς της Turkish Airlines παγκοσμίως, η Θεσσαλονίκη παρουσίασε τη μεγαλύτερη ανάπτυξη.

Με τις συστηματικές ενέργειες της Turkish Airlines, σε συνδυασμό με την άψογη συνεργασία των δημοσιογράφων, τουριστικών πρακτόρων και του δημάρχου, η Θεσσαλονίκη ακούγεται πλέων ως προορισμός στην Άπω Ανατολή, στον Αραβικό κόσμο, στη Ρωσία και σε πολλές ακόμη νέες αγορές.

Σκοπός της Turkish Airlines είναι να αυξήσει των τουρισμό της πόλης κατά τους χειμερινούς μήνες και επίσης να υπάρξει αύξηση του Συνεδριακού Τουρισμού. Ήδη, 10 με 15 εταιρείες έχουν υποσχεθεί στον κ. Yazan ότι θα κάνουν τις συναντήσεις των αντιπροσώπων τους στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Θεολόγης δήλωσε ότι όλη αυτή η προσπάθεια αποτελεί προσωπική νίκη του κ.Yazan, παραδίδοντας του τιμητική πλακέτα ως αναγνώριση των προσπαθειών της Turkish Airlines και της άριστης συνεργασίας της με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες της Β. Ελλάδος.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...