Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν στον αέρα και άρπαξαν 11.000 ευρώ από 42χρονο

Ο καταγγέλλων μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης για την παροχή των πρώτων βοηθειών


Θύμα ληστείας από δύο άγνωστους κατήγγειλε ότι έπεσε ένας 42χρονος υπάλληλος εταιρείας ταχυμεταφορών στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, δύο άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, τον πλησίασαν και αφού τον χτύπησαν, άρπαξαν το τσαντάκι του, που είχε τοποθετήσει κάτω από το κάθισμα του δικύκλου του και - κατά τον ίδιο - περιείχε 11.000 ευρώ.

Εξάλλου, όπως κατέθεσε ο 42χρονος, οι δράστες πυροβόλησαν μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό, προτού εξαφανιστούν. Ο καταγγέλλων μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Εξιχνίαση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης 

Στο μεταξύ, μία 36χρονη κατηγορείται ότι εξαπάτησε ηλικιωμένη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την Αστυνομία, προφασιζόμενη ότι γνωρίζει τον γιο της παθούσας, την έπεισε ότι μπορεί να βγάλει σύνταξη για λογαριασμό της. Έτσι, απέσπασε από την ηλικιωμένη το ποσό των 1100 ευρώ που προοριζόταν για έξοδα που συνδέονταν με την υποτιθέμενη χορήγηση της σύνταξης.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και σε βάρος της δράστιδας, η οποία αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...