Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Θεσσαλονίκη: Ο γιος σκηνοθέτησε και υλοποίησε την κλοπή της μητέρας του!

Η μητέρα του 20χρονου δεν μπορούσε να φανταστεί όταν απευθύνθηκε στην αστυνομία, τι έκρυβε η κλοπή στο σπίτι που διέμενε με τον γιο της, στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης...


Πρωταγωνιστής της υπόθεσης ένας 20χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας, των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και ψευδορκίας. Συγκεκριμένα, από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση προέκυψε ότι από τον Φεβρουάριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013, διέπραξε τα παρακάτω αδικήματα:

Μπήκε σε κατάστημα υπεραγοράς τροφίμων και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, με απειλή όπλου, αφαίρεσε από τον ιδιοκτήτη, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ ενώ εξωτερικά του καταστήματος τον ανέμενε συνεργός του.

Λίγες μέρες αργότερα, μπήκε εκ νέου στο εν λόγω κατάστημα, ομοίως με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με απειλή μαχαιριού αποπειράθηκε ανεπιτυχώς να αφαιρέσει χρήματα από την ταμειακή μηχανή. Σύμφωνα με το seleo.gr, παραβίασε πόρτα εισόδου διαμερίσματος και αφαίρεσε από το εσωτερικό του το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.

Επιπροσθέτως, ο 20χρονος κατήγγειλε ψευδώς σε αστυνομικούς ότι άγνωστοι δράστες διέρρηξαν διαμέρισμα στο οποίο διέμενε και αφαίρεσαν από το εσωτερικό χρυσαφικά της μητέρα του, συνολικής αξίας 4.000 ευρώ. Ωστόσο, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο ίδιος είχε προβεί στην πώλησή τους σε ενεχυροδανειστήριο στο κέντρο πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...