Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Κομοτηνή: Μετέτρεψαν το σπίτι που νοίκιασαν σε... άντρο της ακολασίας!

Οι δύο φίλοι είπαν στον ιδιοκτήτη πως ήθελαν το διαμέρισμα για να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους - Τα όσα συνέβαιναν τις τελευταίες εβδομάδες εκεί μέσα κινητοποίησαν την αστυνομία...


Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στα χέρια των αστυνομικών οι δύο άνδρες διατηρούσαν ένα διαμέρισμα το οποίο χρησιμοποιούσαν για να προάγουν στην πορνεία αλλοδαπές γυναίκες. 

Αξιοποιώντας κατάλληλα αυτές τις πληροφορίες αστυνομικοί της Ομάδας Δημόσιας Ασφαλείας, του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, έστησαν αστυνομική επιχείρηση συλλαμβάνοντας τους δύο άνδρες καθώς διαπιστώθηκε ότι προήγαγαν στην πορνεία έναντι χρηματικής αμοιβής έξι Βουλγάρες και μια Ρουμάνα, ηλικίας από 23 έως 37 ετών.

Σύμφωνα με το thrakitoday.com, στην κατοχή του 44χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 95 ευρώ. Σε βάρος των επτά γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου «περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων».

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης κατηγορούμενοι για μαστροπεία, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...