Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Έκρυβαν λαθραία τσιγάρα μέσα σε αλεύρι

Οι λαθρέμποροι είχαν κρύψει προσεκτικά τα 400 πακέτα τσιγάρα μέσα σε τσουβάλια με αλεύρι και τα μετέφεραν με τουριστικό λεωφορείο


Έναν -έναν ανακρίνουν οι αστυνομικοί τους επιβάτες ενός τουριστικού λεωφορείου που έφτασε στο τελωνείο των Κήπων του Έβρου προερχόμενο από την Γεωργία, μετά την ανακάλυψη λαθραίων τσιγάρων μέσα σε... τσουβάλια με αλεύρι! Όλοι, όμως, κάνουν τους ανήξερους!

Οι λαθρέμποροι είχαν κρύψει προσεκτικά τα 400 πακέτα τσιγάρα που δεν έφεραν ταινίες φόρου κατανάλωσης ούτε αναγραφόταν η χώρα προέλευσής τους, έτσι ώστε να μην εντοπίζονται από τα ειδικά μηχανήματα με τις ακτίνες. Οι τελωνειακοί με την συνδρομή των αστυνομικών, όμως, τα εντόπισαν μέσα στο αλεύρι που μετέφερε το λεωφορείο το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Τυφλίδα- Αθήνα.

Τα λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν και παρέμειναν  στο τελωνείο για τον καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων υπέρ του ελληνικού δημοσίου, ενώ στον οδηγό του λεωφορείου επιβλήθηκε πρόστιμο που ανέρχεται σε 2.700 ευρώ για την παράνομη εισαγωγή τους στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...