Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Κάθειρξη 6 ετών στον Νίκο Παναγιωτίδη των «Αντίκ» για εκβιασμό

Από τις δόξες της Γιουροβίζιον, ένα βήμα πριν το κατώφλι της φυλακής βρίσκεται ο μουσικός Νίκος Παναγιωτίδης, άλλοτε παρτενέρ της Έλενας Παπαρίζου, μετά τη σημερινή καταδίκη του σε κάθειρξη 6 ετών για εκβιασμό, από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης. 

Το πρώην μέλος των "Αντίκ", παραπέμφθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για τις κατηγορίες της εκβίασης κατ' εξακολούθηση και διακεκριμένης κλοπής.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, οικειοποιήθηκε παράνομα από συγγενικά του πρόσωπα περισσότερα από 100 χιλιάδες ευρώ, προκειμένου να καλύψει οικονομικές του ανάγκες. Είχε πάρει τα χρήματα "δανεικά" από τη θεία του, το διάστημα 2001-2004, οπότε εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα και φιλοξενήθηκε στο διαμέρισμά της, στην περιοχή του Φοίνικα Θεσσαλονίκης. Φέρεται μάλιστα, ότι εκτοξεύοντας απειλές κατά της ζωής της, την εξανάγκαζε να μην αποκαλύψει στο σύζυγό της τίποτε.

Ο Νίκος Παναγιωτίδης δεν παρέστη στη δίκη. Όπως υποστηρίχθηκε διαμένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στη Σουηδία. Το δικαστήριο τον απήλλαξε από την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής και έδωσε ανασταλτικό χαρακτήρα στο δικαίωμα έφεσης, υπό τον όρο της καταβολής εγγυοδοσίας 5 χιλιάδων ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...