Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Ένταση στο ντιμπέιτ των υποψηφίων δημάρχων της Θεσσαλονίκης

Γιάννης Μπουτάρης
Άρχισαν ομαλά, αλλά προς το τέλος οξύνθηκαν τα πνεύματα μεταξύ υποψηφίων δημάρχων Θεσσαλονίκης στο προεκλογικό ντιμπέϊτ που οργάνωσαν οι εφημερίδες «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη» στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ, παρουσία ακροατηρίου.

Κώστας Γκιουλέκας
Οι υποψήφιοι δήμαρχοι Κώστας Γκιουλέκας, Γιάννης Μπουτάρης, Σωτήρης Ζαριανόπουλος, Μάκης Στεργίου, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Στέλιος Παπαθεμελής, Χρήστος Μάτης, Ζήσης Κλεισιάρης παρουσίασαν τις θέσεις τους για τις δημοτικές εκλογές, αλλά άφησαν και αιχμές ο ένας εναντίον του άλλου.

Ιδιαίτερα στη φάση που ο κάθε υποψήφιος είχε τη δυνατότητα να υποβάλει ερώτηση σε συνυποψήφιο του η συζήτηση ξέφυγε από τους κανόνες του ντιμπέϊτ, επικράτησε εκνευρισμός μεταξύ των υποψηφίων, ενώ από το ακροατήριο υπήρχαν επιδοκιμασίες ή αποδοκιμασίες με χειροκροτήματα και φωνές.

Ο τόνοι της αντιπαράθεσης ανέβηκαν κυρίως ανάμεσα στον Κώστα Γκιουλέκα και στον Γιάννη Μπουτάρη, στον Γιάννη Μπουτάρη και τον Στέλιο Παπαθεμελή, τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο και τον Μάκη Στεργίου, τον Γιάννη Μπουτάρη και τον Χρήστο Μάτη. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα οικονομικά σκάνδαλα στο Δήμο, οι κομματικές τοποθετήσεις ή στηρίξεις των υποψηφίων, οι κατά καιρούς τοποθετήσεις τους, το Μνημόνιο και οι πολιτικές της κυβέρνησης και της Ν.Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...