Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2014

Θεσσαλονίκη και Καβάλα: Νεαρές συνελήφθησαν για κλοπές και απάτες

Δύο γυναίκες, 17 και 29 ετών, συνελήφθησαν στο Κορδελιό κατηγορούμενες για κλοπή και απάτη


Η δράση τους εντοπίζεται σε Θεσσαλονίκη και Καβάλα καθώς κατάφεραν εξαπατώντας επαγγελματίες να αποσπάσουν ηλεκτρονικό τεχνικό εξοπλισμό και μεγάλη ποσότητα κρεάτων, η αξία των οποίων ξεπερνούν τις 4.500 ευρώ.


Συγκεκριμένα, οι δύο γυναίκες μετά από τηλεφωνική επικοινωνία συναντήθηκαν με 24χρονο και με το πρόσχημα της ενοικίασης υλικοτεχνικού εξοπλισμού για μουσική υποστήριξη υποτιθέμενης εκδήλωσης προσπάθησαν, ανεπιτυχώς, να του κλέψουν τρία ηχεία, έναν μίκτη και μια ηλεκτρονική συσκευή επεξεργασίας ψηφιακού δίσκου.

Από αυτή τους την ενέργεια συνελήφθησαν, ωστόσο από την αστυνομική έρευνα προέκυψε πως στις 2 Ιανουαρίου με την ίδια μέθοδο αφαίρεσαν από έναν 28χρονο παρόμοιες ηλεκτρονικές συσκευές.

Επιπλέον, στις 12 Δεκεμβρίου 2013 μετέβησαν στην Καβάλα και ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με 55χρονο κατάφεραν να του κλέψουν μεγάλη ποσότητα κρεάτων, αξίας περίπου 2.500 ευρώ.

Για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του τον έπεισαν να τις ακολουθήσει έως τη Θεσσαλονίκη όπου και θα πληρωνόταν, όμως μόλις έφτασαν στο Κορδελιό ανέπτυξαν ταχύτητα και διέφυγαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...