Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

Αυτή είναι η γυναίκα που έλεγε ότι είχε διασυνδέσεις και... "τσέπωνε" λεφτά στις Σέρρες! ΦΩΤΟ

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες, της 51χρονης Ελληνίδας, η οποία συνελήφθη την 08.01.2014 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών για την αξιόποινη πράξη της απάτης.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, η γυναίκα παριστάνοντας ψευδώς ότι είχε διασυνδέσεις, έλεγε ότι θα μεσολαβούσε για τη διαγραφή χρηματικής οφειλής της 34χρονης προς το Ελληνικό Δημόσιο.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η συλληφθείσα με τον ίδιο τρόπο εξαπάτησε μία 64χρονη δηλώνοντας ότι θα μεσολαβούσε για την επίσπευση των διαδικασιών χορήγησης σύνταξης της μητέρας της.

Όπως διαπιστώθηκε, σταδιακά κατά το τελευταίο δίμηνο του 2013, η 51χρονη απέσπασε από τα θύματα συνολικά το χρηματικό ποσό των 9.920 ευρώ.

Πρόκειται για την ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ Δόμνα του Αβραάμ και της Αναστασίας, κατοίκου Κυργίων Δράμας.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μήνα, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, κρίνεται αναγκαία για τον εντοπισμό και άλλων τυχόν περιπτώσεων απάτης τελεσθέντων από την ανωτέρω που δεν έχουν καταγγελθεί, ως και την αποτροπή τέλεσης νέων, αλλά και την εν γένει προστασία του κοινωνικού συνόλου και των ευάλωτων και ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του ανωτέρω αδικήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 23210-90805 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...