Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

Επιδημία... «Λιάπη» χτύπησε τις Σέρρες και την Καβάλα

Πλάστες πινακίδες κρατούσε στο σπίτι του 28χρονος που συνελήφθη στις Σέρρες - Παρόμοιο περιστατικό και στην Καβάλα

Ένα ζευγάρι πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας και ένα πιστόλι κρότου αερίου «φύλαγε» στο σπίτι του 28χρονος Σερραίος, ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, ύστερα από έρευνα που έγινε στο σπίτι του κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών. Ο 28χρονος, που οδηγήθηκε την Τετάρτη στον Εισαγγελέα Σερρών για παράνομη οπλοκατοχή και πλαστογραφία, είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών.
Για παρόμοιο περιστατικό πλαστών πινακίδων στην Καβάλα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 46χρονου και της 76χρονης μητέρας του, για απάτη και ψευδορκία. Όπως προέκυψε, ο 46χρονος κατά τα έτη 2010 και 2011 προέτρεψε τον πατέρα και τη μητέρα του να δηλώσουν ψευδώς απώλεια και κλοπή των κρατικών πινακίδων από τα δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα ιδιοκτησίας τους.

Ακολούθως, ο δράστης προέβη στην έκδοση νέων πινακίδων κυκλοφορίας για τα δύο οχήματα, τις οποίες κατέθεσε στην εφορία προκειμένου να φαίνονται τα οχήματα ακινητοποιημένα. Στη συνέχεια, τοποθέτησε στα αυτοκίνητα τις παλιές πινακίδες αποφεύγοντας με τον τρόπο αυτό να πληρώνει το αντίτιμο των τελών κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...