Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

Ακέφαλη από 1η Ιανουαρίου η Ζ' ΔΟΥ Θεσσαλονίκης

Χωρίς επικεφαλής παραμένει εδώ και τέσσερις περίπου εβδομάδες η Ζ' ΔΟΥ Θεσσαλονίκης, μία από τις μεγαλύτερες της Βόρειας Ελλάδας, που, μετά τις συγχωνεύσεις, εξυπηρετεί σημαντικό κομμάτι της ανατολικής Θεσσαλονίκης, ενώ της έχει μεταβιβαστεί και ένα μεγάλο μέρος των προσωρινών ελέγχων.


Ο προηγούμενος διευθυντής αποχώρησε στο τέλος του περασμένου χρόνου και από την 1η Ιανουαρίου η εφορία είναι ακέφαλη, με ό,τι κάτι τέτοιο συνεπάγεται για την ομαλή λειτουργία της.

Έτσι, σημειώνονται μεγάλες καθυστερήσεις σε σειρά υποθέσεων, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία πολιτών και επιχειρήσεων, αλλά και τον εκνευρισμό των υπαλλήλων της ΔΟΥ. Και τούτο διότι, οι εφοριακοί, εν μέσω του -ούτως ή άλλως- μεγάλου φόρτου εργασίας, χρειάζονται μία κεντρική κατεύθυνση, μία ιεράρχηση προτεραιοτήτων, για να αποδώσουν στο δύσκολο έργο τους. Άλλωστε, εν όψει της έλευσης του νέου διευθυντή, είναι λογικό πολλά από τα θέματα να μένουν στον αέρα.

Συνεπώς, η ανάγκη ορισμού του νέου επικεφαλής από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική, προκειμένου να επιστρέψει η ομαλότητα στη Ζ' ΔΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...