Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Σοκ στην Ορεστιάδα: Μητέρα αυτοκτόνησε ανατινάζοντας το αμάξι της

Απανθρακωμένη βρέθηκε μία 45χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών δίπλα από το αυτοκίνητο της ενώ εικάζεται ότι πρόκειται για αυτοκτονία.


Η 45χρονη βρέθηκε σε αγροτική περιοχή στο Φυλάκιο Ορεστιάδας απανθρακωμένη μέσα στο αυτοκίνητο της. Σύμφωνα με το thrakitoday.com, ένας εκκωφαντικός θόρυβος αναστάτωσε τους κατοίκους της περιοχής και η αστυνομία και η πυροσβεστική έσπευσαν στο σημείο μαζί με τους αναστατωμένους κατοίκους αλλά η γυναίκα είχε ήδη καεί ζωντανή.


Η έκρηξη προκλήθηκε πιθανότατα από μία φιάλη υγραερίου η οποία εντοπίστηκε στη θέση του συνοδηγού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 45χρονη τοποθέτησε τη φιάλη δίπλα της και στη συνέχεια την πυροδότησε βάζοντας τέλος στη ζωή της. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από τις Αρχές αν και οι πυροσβέστες αναφέρουν ότι η φωτιά προκλήθηκε από την φιάλη.

Οι πυροσβέστες έσβησαν την φωτιά αλλά η 45χρονη ήταν ήδη νεκρή. Στο σημείο έσπευσαν ο σύζυγος και τα δύο ανήλικα παιδιά της γυναίκας. Το Α.Τ Ορεστιάδας διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στα αίτια που οδήγησαν την 45χρονη στο απονενοημένο διάβημα, ωστόσο εικάζεται ότι η γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...