Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Συλλαλητήριο στις 4 Ιουνίου στην Πλατεία Αριστοτέλους

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση του πανθεσσαλονίκειου συλλαλητηρίου που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο ενάντια στα νέα μέτρα της κυβέρνησης και στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

Οι διοικήσεις του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και της Ένωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων διοργανώνουν συνέντευξη Τύπου με θέμα "Αγωνιστικές κινητοποιήσεις ενάντια στο νέο πακέτο οικονομικών μέτρων που εξήγγειλε η κυβέρνηση – Διοργάνωση Πανθεσσαλονίκειου Συλλαλητήριου το Σάββατο 4 Ιουνίου 2011, ώρα 10.30 στην Πλατεία Αριστοτέλους".
Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη και ώρα 12 το μεσημέρι, στο ΕΚΘ (Αριστοτέλους 32).
Στις 11 το πρωί οι εργαζόμενοι στο Λιμάνι και την ΕΥΑΘ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας, συγκεντρώσεις στους χώρους δουλειάς και με πορείες που θα καταλήξουν στο ΕΚΘ, όπου θα δοθεί συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι των εργαζομένων που έχουν μπει στο στόχαστρο των ιδιωτικοποιήσεων.
Σήμερα το πρωί, εργαζόμενοι στην ΕΥΑΘ προχώρησαν σε στάση εργασίας από τις 12:00 μέχρι τις 14:30 και κατόπιν ξεκίνησαν πορεία διαμαρτυρίας με αφετηρία στην εισοδο του κτιρίου των κεντρικών γραφείων της ΕΥΑΘ επί της Εγνατίας οδού κοντά στην Καμάρα ενάντια στην ιδιωτικοποίησή της εταιρίας. Η πορεία κατευθύνθηκε προς το δημαρχείο, όπου εργαζόμενοι ζήτησαν το λόγο στο δημοτικό συμβούλιο για να εξηγήσουν τις θέσεις τους, με ενδιάμεση στάση τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...