Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Β.Παπαγεωργόπουλος: “Είναι διαφανή τα κίνητρα του αναξιόπιστου Σαξώνη!

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τη συνεχιζόμενη προφυλάκιση του τέως Γενικού Γραμματέα του Δήμου Θεσσαλονίκης Μιχ. Λεμούσια, ο κ. Παπαγεωργόπουλος εξέφρασε την «αφάνταστη λύπη» του για το γεγονός, σημειώνοντας ότι η μόνη κατηγορία γι’ αυτόν είναι αυτή που προέρχεται από έναν τελείως αναξιόπιστο άνθρωπο, που έχει παραδεχθεί τις εγκληματικές του πράξεις εδώ και 3,5 χρόνια.

«Ο καταχραστής ανέφερε το όνομα του τ. ΓΓ μόλις στην τρίτη κατάθεσή του, 16 μήνες μετά την αποκάλυψη της δράσης του, στην οποία πρωταγωνίστησε ο Μιχ. Λεμούσιας, γνωρίζοντας ότι το «ένοχος, ένοχον ου ποιεί» ισχύει όχι στην προδικασία αλλά στο Ακροατήριο μόνον. Συγχρόνως δε θα πρέπει να διαφεύγει της προσοχής μας ότι στο μεταξύ ψηφίστηκε νόμος βάσει του οποίου ο κατηγορούμενος πετυχαίνει σημαντικά μικρότερη ποινή εάν ενοχοποιήσει τον πολιτικό του προϊστάμενο. Διαφανή λοιπόν τα κριτήρια του επίορκου τ. υπαλλήλου του Δήμου Θεσσαλονίκης», τόνισε ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

«Είμαι σίγουρος ότι σύντομα η Ελληνική Δικαιοσύνη θα καταλήξει στα συμπεράσματά της και όποιος έκλεψε έστω και ένα ευρώ θα πάει φυλακή και όποιος έδωσε την ψυχή του για το καλό της Θεσσαλονίκης θα αποδοθεί πάλλευκος στην κοινωνία της», κατέληξε ο Πρόεδρος της ΤΕΔΚ Νομού Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...