Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Έξι μήνες παύση η... τιμωρία στον πορνογράφο καθηγητή!

«Παγίδευσε» την αίθουσα και κατέγραφε μαθητές και μαθήτριες την ώρα του μαθήματος. Αλλά κυκλοφορεί ελεύθερος και μέχρι χθες εργαζόταν στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση!

Η αποκάλυψη πως 42χρονος καθηγητής έβαζε κρυφές κάμερες μέσα σε σχολική αίθουσα και βρέθηκε με υλικό παιδικής πορνογραφίας «γυρισμένο» σε ελληνικό σχολείο σόκαρε όχι μόνο την τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο.

Ακόμη περισσότερο σοκάρει το γεγονός πως αυτός ο άνθρωπος κυκλοφορεί ελεύθερος και εξακολουθεί να εργάζεται στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Μπορεί να συνελήφθη τον Ιανουάριο του 2010, αλλά με βάση τον νέο νόμο για τις προφυλακίσεις δεν πήγε ποτέ στη φυλακή.

Είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, εργάζεται και κανείς δεν ξέρει αν δουλεύει σε κάποιο φροντιστήριο. Τα στοιχεία του δε δόθηκαν στη δημοσιότητα, ούτε οι φωτογραφίες του, όπως έχει γίνει στο παρελθόν. Τρανό παράδειγμα η περίπτωση του καθηγητή γυμναστικής στο Ρέθυμνο...

Ο 42χρονος που την Τρίτη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα παραπέμφθηκε σε δίκη για τις 24 Σεπτεμβρίου. Μόνο μετά την απόφαση του εισαγγελέα να τον παραπέμψει σε δίκη τον έθεσε σε αργία το υπουργείο Παιδείας.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο Ειδικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας, Σωτήρης Γκλαβάς, «ο εν λόγω εκπαιδευτικός από τις 21.01.2010 έως και σήμερα, έχει τεθεί εκτός σχολικού περιβάλλοντος και έχει τιμωρηθεί πειθαρχικά, όπως προβλέπει ο νόμος.

Μετά την χθεσινή, παραπομπή του από την Εισαγγελία στο ακροατήριο στις 24/09/12, τέθηκε σε αργία από τον Υπουργό κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...